Het geheim achter opvallende bestickering

Het ontwerpen van een opvallende sticker is op zich al een hele kunst. Om van dit ontwerp ook daadwerkelijk een mooie sticker te maken is meer nodig. Het materiaal, het drukprocédé, het snijden, de afwerking: allemaal zaken die bijdragen aan het uiteindelijke resultaat.

Stickers zijn te fabriceren in allerlei formaten. Van klein tot een sticker voor een volledige wand of ruit. Zo wordt er bijvoorbeeld ook op spandoeken, auto’s en boten met stickermateriaal gewerkt. Het biedt ongekende mogelijkheden en geeft een prachtig resultaat.

Op basis van het ontwerp en het gebruiksdoel geeft ons enthousiaste, vakkundige team u graag vrijblijvend advies en een passende offerte.

En dát is nou het geheim achter onze stickers.

 

Auto- en raambestickering en nog veel meer…

Het beletteren en/of bestickeren van auto’s, boten, lichtbakken, reclameborden, winkelruiten of spandoeken vraagt naast vakkundigheid ook inzicht en creativiteit. Een ontwerp dat voor een klant wordt gemaakt, moet aangepast kunnen worden op de formaten die beschikbaar zijn. Dat vraagt om nauwkeurig vakmanschap.

Ook reclames plaatsen op daken of aan gevels behoort tot de mogelijkheden. Dit kan bijvoorbeeld met RVS / acrylaat met afstandhouders op elke vorm dak of gevel. Dit materiaal biedt ongekende mogelijkheden.

De buitendienst van Print Productions Scheveningen bestaat uit vakmensen die naast hun kennis en kunde op het gebied van beletteren ook goed in staat zijn de klant ter plekke te adviseren.

En dát is nou de kunst van onze belettering.

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte? Stuur uw wensen per e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.