De truc achter een aantrekkelijk T-shirt en nog veel meer…..

Het T-shirt is uit onze mode niet meer weg te weg te denken. Maar Print Productions Scheveningen levert niet alleen T-shirts. Wij bieden een breed assortiment kleding die kan worden voorzien van bijvoorbeeld uw naam, bedrijfslogo, afbeelding of actietekst. Om u een idee te geven: wij leveren o.a. jacks, truien, schorten, broeken, overhemden, bodywarmers, sportkleding, poloshirt enzovoorts.

De truc is de kleding nét die opdruk te geven dat het opvalt. Uiteraard is de kwaliteit van groot belang, daarom leveren wij uitsluitend de beste merken.

Uw naam, reclame of afbeelding kan op verschillende manieren op het kledingstuk worden aangebracht. Zo kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor bedrukking of borduring, van één kleur tot fullcolour.

De nieuwste trend is de kleding te voorzien van naam of logo in strass-steentjes.
Ook daarvoor kunt u terecht bij Print Productions Scheveningen.

Aan de hand van het ontwerp, materiaal van het kledingstuk en de wensen van de klant, adviseert ons enthousiaste team op welke wijze uw uiting het best tot zijn recht komt.
Pas als alles op een rijtje is gezet gaan wij tot productie over.

En dát is nou de truc achter onze aantrekkelijk T-shirts en meer……

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte? Stuur uw wensen per e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.