Vlaggen en Beachflags

Het geheim achter een effectieve beachflag...

Beachflags geven uw organisatie of evenement extra aandacht en uitstraling. De beachflags kunnen worden bedrukt in meerdere kleuren en op wit of gekleurd fond. Zij zijn in diverse materialen en in formaten verkrijgbaar.

De vlaggen worden bevestigd aan uitschuifbare stokken, waardoor ze simpel te vervoeren zijn en op meerdere plaatsen kunnen worden gebruikt. Beachflags zijn weliswaar ontwikkeld voor het strand, maar zijn ook uitermate geschikt voor allerlei evenementen die buiten plaatsvinden.

De Beachflags kunnen zowel links- als rechtsom draaiend worden vervaardigd en zijn daardoor overal te gebruiken.

Door de grote attentiewaarde van deze vlaggen is er vraag ontstaan naar andere gebruiksmogelijkheden.

Print Productions Scheveningen heeft inmiddels een aantal standaards ontwikkeld die bijvoorbeeld op een harde ondergrond en in een sporthal kunnen worden gebruikt.

Meer informatie over onze beachflags, zoals afmetingen, prijzen en mogelijkheden, vindt u op www.beachflags.nl.

Het raadsel omtrent verleidelijke vlaggen...

Een vlag is eigenlijk een visitekaartje. Net als bij alle andere vormen van (buiten)reclame is een goede kwaliteit hierbij van het grootste belang; zeker in een land als Nederland waar we veelvuldig last hebben van harde wind.

Een verleidelijke vlag wordt niet alleen bepaald door het ontwerp. Ook de materiaalkeuze, het formaat en de vorm van de vlag spelen een grote rol. De keuze is groot. Vlaggen, banieren voor binnen of buiten, of de speciaal ontwikkelde beachflag.
Afhankelijk van het gebruiksdoel kan ons enthousiaste team u een gedegen advies geven.

Pas na zorgvuldig overleg wordt tot productie overgegaan.

En dát is nou de oplossing van het raadsel omtrent onze verleidelijke vlaggen.

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte? Stuur uw wensen per e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.