De kneep van bijzondere promotiespecials…

Wij bieden naast een uitgebreid assortiment shirts en polo’s, ook een breed scala aan promotiespecials, zoals tassen, handdoeken, caps, polo’s, sweatshirts en sjaals van de beste merken.

Afhankelijk van het materiaal waarvan het product is vervaardigd, kunnen onze specials worden geborduurd of bedrukt. Door de wijze van borduren of bedrukken kunnen wij het nét dat beetje meer meegeven. Wij bedrukken in alle PMS kleuren of full color, net wat ú wilt.

Het team van Print Productions Scheveningen staat dagelijks voor u klaar. Wij adviseren u graag over de verschillende artikelen, drukmethodes en materialen. De wens van onze klant staat bij ons altijd centraal.

Ideaal voor uw beursstand of winkel

Personaliseer uw beursstand of winkel met deze eyecatchers. De cubica is een aantrekkelijke decoratie én een leuk zitelement.

De vista is een cilindervormige publiciteitsbanner en uitermate geschikt voor evenementen of de lancering van een nieuw product.

En daar zit ‘m net de kneep van onze bijzondere promotiespecials.

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte? Stuur uw wensen per e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.